Ti készítettétek / vásárlói visszajelzések

Jól illusztrált és nagyon érthetőek a rajzok.

/Kata/

Nagyon élveztem a készítést, minden érthetően és követhetően le volt írva, fényképekkel bemutatva. Kezdő varróként is gyorsan és sikeresen elkészültem!A kisegér már kincskeresésen is részt vett 🙂

/Nelli/

„Nagy öröm, hogy itt láthatom a munkám fotóját…… köszönöm szépen Judit! Nem vagyok profi varrónő, de a tökéletesen megálmodott szabásmintával, annak leírásával bátran belevágtam. Csak bátorítani tudok mindenkit!”

/Erika/

Szép lassan megvarrom az összeset! Hatalmas a szerelem a kisfiam és a cica között. Tegnap már vele aludt, és millió puszit kaptam, hogy ilyet varrtam neki! És azóta ők az alvópajtások.

Persze a varrólecke az új “mesekönyv” amit lapozgat, és már leadta a következő rendelést. Amikor megvarrtam a cicát, nekem szegezte a 3 éves, hogy ha cicát tudok, akkor oroszlánt is!!!

Hát persze…:-)

A cica teljesen újrahasznosított és ajándékba kapott alapanyokból készült, szó szerint szeretettel van tömve.

Annyira hálás vagyok a tanácsokért! Köszönöm az élményt!

/Rebeka/

Örültem, amikor olvastam a leírás végén, hogy fiúsítható a figura, fiús anyukakánt kifejezetten érzékenyen érint a téma! 🙂

Miután elkészítettem mondhatom, hogy így hatalmas sikerélményem volt, mert tényleg olyan lett, mint a képen (nagyjából 🙂 Ha én kezdek okoskodni, biztosan kudarc lett volna (megvarrtam volna, de valószínűleg csúnyácska lett volna, tapasztalat). Korábban kész babákkal szemeztem, de sokkal nagyobb élmény saját kezűleg készíteni! Ott volt a karácsonyfa alatt a lovacska 🙂

/Szabina/

3 éves kislányomnak és barátaim hasonló korú gyermekei részére szoktam ajándékokat készíteni, ezeket nagyon aranyos figuráknak találtam. A kislányomnak nagyon tetszett.

/Erika/

A figuráid imádom és, hogy én készíthetem el a lányaimnak őket, kész főnyeremény! Elképesztően élveztem minden percét, már azon gondolkodom, milyen színben fogom elkészíteni még.

/Kinga/

Szuper, követhető, nem bonyolult az alap varró tudásomhoz, öröm készíteni! Van rajta pontatlanság egy-kettő, de első varrásra elégedett vagyok vele. Mindehhez kellett ez a jól követhető PDF is persze! 🙂 A PDF anyag szuper részletes, de átlátható, követhető, nagyon jól érthető leírású. Jó helyeken volt megerősítve képi magyarázattal is, azokra szükség volt és könnyítette a készítést.

Születendő kislányomnak adom majd, de a két nagyobb is könyörög már, hogy készítsem el.

/Eszter/

Egy délután alatt el tudtam készíteni, egyszerű volt és jól követhető. A lányom imádta, segített tömni a végtagokat 🙂 a szoknyát már pár perc alatt össze tudtam neki dobni, tényleg nagyon kezdőbarát minden. Tervezem a többi ruhát is megvarrni neki majd. Nagyon élveztem, feltöltött, köszönöm 🙂

A kislányom Póninak nevezte el, és ma vele fog aludni 🙂

/Lilla/

Mivel a kislányom pacimániás, nem volt kérdés, hogy ő lesz a nyerő.

Nagyon élveztem minden egyes folyamatát. Többször elakadtam, hisz ez volt az első kis figurám, amit életemben varrtam, viszont Judit rögtön a segítségemre sietett és ellátott hasznos tanácsokkal, instrukciókkal. Újdonság volt a testrészek szakszerű bevarrása, a sorrend, a közbélés, a pata ennyire pofon egyszerű megoldása.

Kislányom azóta is büszkén viszi magával mindenhova, s boldogan újságolja, hogy ezt az ő anyukája készítette.

/Szabina/

Kíváncsi voltam, hogy érdemes sörényt készíteni. Nagyon részletes, jól követhető volt a leírás.

/Zsófi/

/Zita/

Többször dolgoztam már leírás alapján, ez nagyon jól követhető, kellően részletes. Kislányom nagyon szereti a pacikat és ez a paci rendkívül bájos. Amikor megláttam, beleszerettem. Szóval ez a paci jönni akart hozzánk.

/Viki/

Jobban szeretem a leírást, mert azt magam elé teszem és látom folyamatosan. A PDF nagyon szép és érthetően lett megszerkesztve.

/Éva/

Nagyon szuper az anyag, annyira igényes! Akár ki is lehet nyomtatni. Egy videót nyilván nem. Szívesen nézek videót is, de szeretem az ilyen jellegű leírásokat.

/Kata/