Fészek Alkotótér

Időpontok, melyekre már lehet jelentkezni:

07.02. / Iparművészeti foglalkozás, tárgyalkotás

07.04. / Képzőművészeti foglalkozás, képalkotás

07.16. / Iparművészeti foglalkozás, tárgyalkotás

07.18. / Képzőművészeti foglalkozás, képalkotás

Kedves Budakalászi Családok!
 
Álmodtam egy műhelyt helybéli gyerekek számára, ahol kreatívan tölthetik szabadidejüket, a művészet időtlenségében visszalassulhatnak, elmélyülhetnek különféle alkotótevékenységekben és hasonló érdeklődésű társaikkal lehetnek együtt.
 
Júliustól nyitva áll a Textilfészek műhelyem kapuja az alkotni vágyó gyerekek előtt, heti rendszerességgel kedden és csütörtökönként.
Délelőtt az alsó tagozatosokat, délután a tiniket várom, kis létszámú (4-6 fő), 4 órás, műhelyfoglalkozásokra, ahol különféle képzőművészeti és iparművészeti technikákat próbálhatnak ki a gyerekek.
 
A nyári szünetben a dekoratív tárgyalkotáson lesz a fókusz, lakásdekorációs tárgyakat, ékszereket készítünk, akvarellezünk és különféle vegyestechnikák során engedjük szabadjára a képzeletünket. 
A tinikkel szeretném megismeretetni a redesig fogalmát, textilújrahasznosítás, öltözékátalakítás formájában. Megnézzük hogyan varázsolhatunk magunknak a megunt régiségekből, használaton kívüli ruhadarabokból teljesen egyedi, szerethető holmikat. A redesignak ma nagy hagyománya van, a környezettudatosság és költségkímélés mellett nagyszerű lehetőség a stílusérzék fejlesztésére, a kézimunkák újbóli felfedezésére, gyakorlására.
 
A könnyebb nyomonkövethetőség végett  létrehoztam egy Facebook csoportot Fészek Alkotótér néven a foglalkozásokhoz, ide lehet csatlakozni jelentkezőként és érdeklődőként is.
 
Sok szeretettel várom az érdeklődőket!
Judit
 

Ki vezeti a foglalkozásokat?

Csanádi Judit textiles iparművész,

vizuális kommunikáció szakos tanár,

a Moholy-Nagy László AMI egykori művésztanára

JELENTKEZÉS:  gyerekjatekavarras@gmail.com,  +36 70 415 27 88