"városi miliő" - nagy méretű gyapjú/rusztikus vászon könyv két lakóval - választható figurákkal

Natúr stílusban megálmodott,  nagy méretű babaház textilkönyv  egy lakó és ksi állata számára (a baba 12 cm, az állatfigura kb. 8-10 cm).

Ideális szerepjátékok iránt érdeklődő gyermekek számára. A könyvházikó tevékenységre és mesélésre ösztönöz,  játékosan fejleszti a finommotorikát, elmélyíti a napszakokkal, tevékenységekkel kapcsolatos élményeket, mozzanatokat. Hasznos segítséget nyújt a napirendi szokások kialakításakor, tanulásakor.

rendelési lehetőség a megrendelő űrlapon keresztül

leírás

Külső gyapjú borítója egy városi lakóházat jeleníti meg, a tetőn opcionálisan választható felirattal

A babaházkönyv belső részén az alábbi bútorok és kiegészítők kaptak helyet: ágy a nagyobb figurának és egy kosárka a kisebb figura számára, kád, mosdópolc, tükör, törülköző, asztal székkel, falipolc, konyhapult, fiókos komód.

A babaház könyv kivehető tartozákai: 2 db figura, 1 db lábas ételekkel, könyv, fogmosópohár és fogkefe tál gyümölcsökkel, kancsó, bögre

A bútorok öblös kialakításának köszönhetően a figurák ki-be helyezhetőek

A babaházhoz tartozó könyvecske több helyen is nagyszerű célt szolgálhat, lehet az esti meséhez nélkülözhetetlen darab, vagy akár az ebédfőzés során szakácskönyv is.

Hasznos információk:

 • Mérete/ 30×40 cm, kihajtva 60×40 cm
 • Alapanyagok/ pamut, len, természetes gyapjúfilc és gyapjú töltet, textilbőr, csipke, töltőflíz
 • Választható figurák/ két lakó készül a könyhöz, egy 12 cm-es baba és egy kisebb állatfigura, mely az alábbi típusok közül választható: cica, nyuszi, maci, egér. Válaszható állatfigura színek: szürke, barack, nyersfehér, világosbarna, fekete-fehér foltos
 • Pamutzsinór megkötővel
 • Borító/vastag természetes gyapjúlap, pamut és gyapjú rátétekkel.
 • Belső oldal/ a belső alap rusztikus bézs csíkos vászonból készül, a bútorok gyapjúfilcből, melyek színvilága szürkés-natúr-barna. Vintage pamutcsipke kiegészítőkkel, fényes textilbőr tükörrel.
 • Hátulsó oldal/ A textilkönyv hátoldalára egy szív rátét kerül
 • A Textilfészek könyv egyedi kézműves ajándéktárgy, nem babajáték, ajánlott életkor: 3-12 év

Megrendelés menete:

 • Megrendelő űrlap kitöltése/ amennyiben könyvet szeretnél rendelni, töltsd ki a megrendelő űrlapot! Minden beérkező űrlapra két munkanapon belül  válaszolok. Az űrlapon jelöld be a választott állatfigura típusát, színét, a baba hajszínét.
 •  Számlázás, Fizetés/ Hat héten belül ekészítem a könyvet  majd  emailben küldök az elkészült könyvről fotókat, valamint kiállítok egy online átutalásos számlát. Az összeg beérkezését követő munkanapon kerül feladásra a csomag.
 • Választható szállítási módok/ Foxpost csomagautomata – 1500 Ft, Postán maradó csomag – 2000 Ft

Elkészítési idő/ a megrendelés visszaigazolásától számított 8 hét. Ünnepek előtt az elkészítési idő sokkal több lehet, melyet minden esetben kiírok az oldalon!

Ár/ 42.900 Ft