Képes varróleckék szabásmintával

KÉSZ FIGURÁK

Öltöztetős figurák

A babázás nem csupán szerepjáték, maga a gondoskodás és a szeretet.....

A különböző szerepjátékok nagyon népszerűek a gyerekek körében. A babázás tulajdonképpen az egyik legősibb játékunk, mely ma is ugyanolyan fontos helyet tölt be a kicsik életében. Amellett, hogy remek kikapcsolódás, a különböző szerepjátékok a gyerekek fejlődésében is nagyon fontosak. A szociális érzékenység mellett fejlődik finommotorikájuk, ahogyan a babát öltöztetik, gondoskodnak róluk. A babával való társalgás segíthet az érzelmi történések feldolgozásában is. Ez segít a szülőknek is, hogy jobban megértsék, milyen gondolatok foglalkoztatják a gyermeküket. 

Mit találsz a galériában?

Ezen az oldalon a Textilfészek egyedi, kézzel készített öltöztetős figuráit és a hozzá illő kiegészítőit találod, amelyekből 1-2 darab készül csupán típusonként, megőrizve ezáltal az egyedi kézműves ajándéktárgyban rejlő értéket, minőséget. Minden darab saját terv és szabásminta alapján készül, gondosan kidologozva, sok szép apró részlettel, minőségi alapanyagokból. A babák mellett különféle állatfigurák is készülnek, hiszen a gyerekek egy része, főként kisebb korban még jobban tud az állatfigurákhoz kötődni, könnyebben személyesíti meg őket, mint a babákat.

Kinek szól az oldal?

Amellett, hogy figurák születnek a kezeim alatt, küldetésemnek érzem, hogy inspiráljam az édesanyákat a kreatív alkotásra, játékkészítésre, akár a gyerkekkel közösen, hiszen sokkal értékesebb számukra az, ami a közös időtöltöltés során jön létre. A galéria képeiben ötleteket mutatok arra is, hogyan lehet néhány egyszerű tárgyból otthonos, hangulatos teret varázsolni a szobába babaszoba gyanánt. A figurák egy részéről már készült vektorizált, nyomatható szabásminta és színes képes tananyag. Így azok az édesanyák, nagymamák, kisebb és nagyobb lányok, akik kedvet éreznek a varráshoz, tárgyalkotáshoz, maguk is elkészíthetik a figurákat.

Velük találkozhatsz a galériában:

Baba textil copffal, Fiúbaba, Sörényes Paci, Nyuszi, Cica, Egér. A lányos figurák mellett találsz kifejezetten fiús karaktereket és számos kiegészítőt is (ágynemű (paplan és párna), hálózsák, táska, szoknya, nadrág, mellény, sál,póló, ruha)

A figurák mérete közel azonos, 40-45 cm.  A ruhák, kiegészítők teljes mértékben variálhatóak, mindegyik figura számára megfelelőek méretben. 

Gyapjúfilc állatfigurák

Hogy legyen nálad mindig egy apró társ . . .

A “Zsebállat” nagyszerű kis társ lehet a mindennapokban. A hálózsákos kis figura zsákba bújásával segítheti az alvási ceremóniát, szerepjátékokba sokrétűen bevonható.
Kis méretű szeretnivaló karakterek, gyapjúfilc állatfigurák puha hálózsákban, gyerekkézbe való mérteben.
Velük találkozhatsz a galériában: paci, róka, cica, maci, egér, mókus, nyuszi, kutyus.
Óvodás kortól ajánlott, rágásra nem alkalmas, nem babajáték.
A figurák mindegyike kézzel készített egyedi kézműves ajándéktárgy.

Az állatok természetes gyapjúfilcből, a hálózsákok pamutvászonból készülnek különféle anyagpárosításokkal.
A hálózsákok mérete 11×14 cm, az állatfiguráké 12-15 cm a fülhossztól függően:)